CG - KULTURA CRNA GORA REGION REGION - KULTURA

Lake fest pod znakom pitanja

Ugostiteljski objekti u Nikšiću su počeli sa radom, ali još uvijek je neizvjesno šta će biti sa održavanjem muzičkih i kulturnih festivala po kojima je i prepoznat grad pod Trebjesom. Bez obzira na formu u kojoj će se organizovati festivali, iz nikšićke Turističke organizacije su sigurni da će biti održan kontinuitet i da će i ove godine privući masovnu publiku bilo to uživo ili putem vebstrima.

Lake fest

– Sada možemo sebi dati luksuz i promovisati Crnu Goru kao korona fri destinaciju i samim tim razbiti psihološku barijeru kod svih gostiju koji planiraju da je posjete – kazao je direktor nikšićke Turističke organizacije, Boris Muratović.

U toku ova dva mjeseca kada je sve bilo paralisano zbog pandemije Nikšić je aktivno radio na digitalnoj promociji grada putem društvenih mreža i veb platfomi.

– Sada kreće i pravi rad, u neprestanoj smo komunikaciji sa svim turističkim poslanicima iz grada, zajedno smo pripremili strategiju da se izborimo sa svim ovim, pripremamo turističku brošuru, s obzirom na sprovedenu aknketu evropskih putnika gdje je 80% njih kazalo da ovo ljeto žele provesti u aktivnostima u prirodi. Nikšić zaista ima velika prirodna bogatstva i nastojimo to i valorizovati – kazao je Muratović.

Turističkom brošurom će promovisati seoska domaćinstva, ruralna područja, i podržati akciju kupovine domaćih proizvoda.

izvor: pobjeda.me

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s