CG - POLITIKA CRNA GORA

ДФ: Поздрављамо одлуку митрополита Амфилохија о наставку литија

Демократски фронт поздравља одлуку Митрополита Амфилохија о наставку литија у Недељу свих светих. За разлику од оних који су на власти Митрополит је увијек уважавао вољу народа а то је потврдио и овога пута показавши како се поштује свој народ.

Добро је што је у овим данима око Тројичиндана, Митрополит подсјетио на заклетву коју смо сви заједно положили на прошлогодишњем Тројчинданском сабору да ћемо и животима бранити своје светиње ако треба.

Ми из Демократског фронта, као политички опоненти режима и људи који су се у Скупштини Црне Горе супротставили доношењу срамног Закона против наше Цркве у складу са заклетвом коју смо положили, се радујемо што ћемо опет бити на улицама у крсним ходовима са својом православном браћом која не мисле о свему у политичком животу једнако као ми, али са којима нас је ујединила Црква у којој смо сви крштени и коју смо спремни заједно да бранимо.

Из тога разлога се руководство ДФ-а, заједно са нашим функционерима и члановима, обрадовало овој вијести и са задовољством ће присуствовати литијама заједно са свом нашом православном браћом из Црне Горе, спремни да заклетву коју смо дали и дужност која нас је допала испунимо до краја.

Демократски фронт Црне Горе

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s