CG - POLITIKA CRNA GORA PLJEVLJA PLJEVLJA - POLITIKA

DPS Pljevlja: Na svako podmetanje, reagovaćemo istinom

SAOPŠTENJE DPS-A PLJEVLJA

Poštovani sugrađani,

Kao mnogo puta do sada očevici smo klasične političke manipulacije opozicionih prvaka u Pljevljima. Valjda svjesni da ne mogu snagom argumenata osporiti sve dosad urađeno u našem gradu, lansirali su novu neistinu o navodnom otimanju imovine od strane opštine ili države.

Da je ovo notorna neistina pokazuje  i kupoprodajni ugovor za navodno spornu staru vodenicu. Uvidom u ugovor, koji je dostupan na sajtu Opštine Pljevlja,  građani mogu da se  još jednom uvjere u najprizemniju demagogiju gospode opozicionara i neistinost njihovih tvrdnji.

Kao odgovorni ljudi i partija zasnovana na demokratskim principima, naše riječi i djela su potkrijepljene činjenicama. Na svako podmetanje, reagovaćemo istinom, jer nam je dobrobit  svih građana naše opštine i države na prvom mjestu. Pljevlja su grad u kojem svi živimo zajedno, i zato ćemo da ga unaprjeđujemo i gradimo u interesu svih njegovih stanovnika. Neće nas u tome omesti naša politička konkurencija, koja svoje pregalaštvo jedino pokazuje u neuspješnim pokušajima stvaranja afera.

DPS Pljevlja 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s