CG - DRUŠTVO CG - POLITIKA CRNA GORA

Demokrate: Komandir stanice policije – Bar neformalni vlasnik nelegalne zgrade u Dobrim Vodama

Saopštenje Demokratske Crne Gore

Komandir stanice policije u Baru, Predrag Bušković, jedan je od onih koji je u lancu komandovanja izvršavao naređenje Đukanovića da policija upadne u Opštinu Budva i da primjeni silu nad legalno izabranim predstavnicima vlastu u toj opštini.

Фотографија корисника Aleksa Becic - Demokrate - Demokratska Crna Gora

Razlozi za ovakvu slijepu poslušnost i odanost DPS-u Buškovića nalaze se u činjenici da je Bušković neformalni vlasnik nelegalne zgrade u Baru, u Dobrim Vodama. Bušković je 2018. godine izgradio četvorospratnu zgradu u Dobrim Vodama, sa devet apartmana.

Фотографија корисника Aleksa Becic - Demokrate - Demokratska Crna Gora

Zgrada nije prijavljena kao njegovo vlasništvo, već se vodi kao imovina njegove majke, dok na sajtovima za izdavanje apartmana, kontakt osoba je njegov sin.

Фотографија корисника Aleksa Becic - Demokrate - Demokratska Crna Gora

Bušković ima prijavljenu platu od 1075 eura, a njegova supruga, zaposlena u Monteputu, ima platu od 786 eura i na svoje ime nemaju prijavljenih nepokretnosti.

Buškovići su 2019. godine prijavili da imaju tri stambena kredita, jedan od 50 hiljada eura, sa rokom otplate do 2030. godine, jedan od 10 hiljada, sa rokom otplate do 2025. godine i jedan od 15 hiljada, sa rokom otplate do 2025. godine. Već 2020. godine, iz imovinskog kartona Buškovića nestala su sva tri kredita, u ukupnom iznosu od 75 hiljada eura.

Фотографија корисника Aleksa Becic - Demokrate - Demokratska Crna Gora

Pretpostavljamo da je poslušnost, odanost i sprovođenje svih naređenja DPS-a razlog što unutrašnja kontrola policije ne radi svoj posao, pa kako nije kontrolisala Bakovića, tako nije provjerala ni ovakve promjene u imovinskom kartonu Buškovića ni opšte poznatu činjenicu da je Bušković vlasnik zgrade koja je izgrađena nepoznatim sredstvima.

Demokratska Crna Gora

izvor: demokrate.me

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s