CG - POLITIKA CRNA GORA

Demokrate: Đukanović nacrtao metu Bečiću, Krapoviću i Radoviću

Saopštenje Demokratske Crne Gore

Na mirni bunt građana Budve protiv pravnog i fizičkog nasilja, terora i siledžijstva poslednjeg autokratskog režima u Evropi, usledio je odgovor otvorenim crtanjem meta Bečiću, Krapoviću i Radoviću. Iz poslednjeg saopštenja DPS-a jasno smo razumjeli poruku Đukanovića, kojom je dao odriješene ruke Zoranu Lazoviću da sprovodi svoje mračne planove.

 povezano: https://publikum.me/2020/06/22/dps-becic-krapovic-i-radovic-organizatori-nemira-i-direktno-odgovorni-za-posljedice/

Iz svake riječi i iz svakog slova poslednjeg saopštenja DPS-a serviranog direktno iz kabineta Đukanovića izvire bijes, mržnja i otvoreni poziv na odstrijel Bečića, Krapovića i Radovića poimenično. Iz priloženog je jasno vidljivo da se Đukanović jutros veoma teško suočio sa činjenicom da nema više prevara, krađa i obmana, i da je naišao na odlučan, miran, dostojanstven i Evropski bunt Demokrata.

Ako je Đukanović mislio da će svojim prevaranskim i šibicarskim metodama izvršiti desant na Budvu, grdno se prevario. Demokrate podržavaju poruke sa međunarodnih adresa za održivim rješenjem, ali dok god se takvo rješenje ne nađe, poslanici Demokrata neće napustiti zgradu Opštine Budva.

I nemojte da obmanjujete javnost. U zgradu Opštine Budva ušli su samo poslanici Demokrata. Ako ste već namjerili da crtate mete i pozivate na linč predsjednika i poslanika Demokrata, ne uvlačite u to druge.

Demokratska Crna Gora

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s