CG - POLITIKA CRNA GORA

DPS: Bečić, Krapović i Radović organizatori nemira i direktno odgovorni za posljedice

Saopštenje Demokratske partije socijalista

Ukoliko je postojala dilema kod bilo kojeg građanina Budve i Crne Gore, sada je više nema. Politički gubitnici Dragan Krapović, Aleksa Bečić i Krsto Radović su direktni organizatori i nalogodavci nemira i nasilništva  u Opštini Budva. Svjestan da je parlamentarnu utakmicu odavno izgubio, bez partije, asimilovane od strane DF, očajni Bečić je krenuo u posljednji juriš, gdje ne bira ni način ni sredstva kako bi se dokopao vlasti koja mu ne pripada u Budvi.

Operaciju ulaska u zgradu Opštine kroz prozore, fizički napad na obezbjeđenje, naredio je dok se odvijao dijalog  političkih aktera u Budvi, što dodatno svjedoči o demokratičnosti, ali i građanskoj kulturi ove grupe. Retrogradni ratnohuškački govori, koje su Bečićevi nejaki jurišnici, slušali u SNP-u Sloba Miloševića, neće naći poklonike u današnjoj savremenoj Crnoj Gori. 

Pozivamo sve nadležne institucije da očuvaju javni red i mir u Budvi. A vinovnike ovog divljaštva, hajdučije i progona političkih neistomišljenika, da se zaustave u svojim hazarderskim naumima. Dovoljno su se danas obrukali pred građanima Budve i cijelom crnogorskom i međunarodnom javnošću. I na kraju,  iako nam je jasno da su se uplašili od posljedica svojih nepromišljenih postupaka, za sve potencijalne incidente koji bi mogli da se dogode ispred i u zgradi Opštine, kao direktne krivce imenujemo: Aleksu Bečića, Dragana Krapovića i Krsta Radovića.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s