PLJEVLJA PLJEVLJA - BIZNIS PLJEVLJA - DRUŠTVO

Iz Opštine Pljevlja najavljuju skoro asfaltiranje gradskih saobraćajnica

Фотографија корисника Zvanična stranica Opštine Pljevlja

-Nakon sprovedenog postupka javne nabavke za izvođenje radova na sanaciji i presvlačenju kolovoznih i pješačkih površina asfaltnom masom na gradskim saobraćajnicama u Pljevljima izabran je izvođač „CRNAGORAPUT“ AD, čija ponuda je bila ispravna i najpovoljnija, a ujedno i jedino pristigla. Ponuđena cijena za izvođenje radova iznosi 248.503,39 eura sa PDV – om, a rok izvršenja Ugovora je 40 dana od dana uvođenja izvođača u posao, saopšteno je na sajtu Opštine Pljevlja.

Sekretarijat za stambeno – komunalne poslove, saobraćaj i vode Opštine Pljevlja, raspisao je 27. maja 2020. godine tender za sanaciju i presvlačenje kolovoznih i pješačkih površina asfaltnom masom na gradskim saobraćajnicama u Pljevljima. Procijenjena je vrijednost radova u iznosu od 250.000 eura sa uračunatim PDV-om.

Фотографија корисника Zvanična stranica Opštine Pljevlja

Usljed vanrednih okolnosti izazvanih epidemijom korona virusa koja je rezultirala odlaganjem raspisivanja javne nabavke ranije, odnosno Opština Pljevlja se u skladu sa članom 90 Zakona o javnim nabavkama, opredijelila za skraćeni rok podnošenja ponuda u otvorenom postupku od 22 dana od dana objavljivanja tenderske dokumentacije.

Tokom 2019. godine Opština Pljevlja je za izvođenje radova na presvlačenju i sanaciji kolovoznih i pješačkih površina asfaltnom masom na gradskim saobraćajnicama za slične radove radila u 98 gradskih, kojom prilikom je izvođač „Crnagoraput“ AD ugradila 3.266,61 tona asfalta na preko 23.000 m2 saobraćajnica. Vrijednost izvedenih radova iznosila je oko 300.000,00 eura.

Фотографија корисника Zvanična stranica Opštine Pljevlja

Iz Opštine tvrde da će se “Ugovorom o izvođenju radova i obavezama interesnih strana izvođač obavezati da garantuje za kvalitet izvedenih radova koji će biti predmet Ugovora u roku od dvije godine od dana primopredaje izvedenih radova, te da o svom trošku otkloni sve nedostatke koji se pokažu u toku garantnog roka u primjerenom roku”.

izvor: facebook – Opština Pljevlja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s