CG - POLITIKA CRNA GORA PLJEVLJA PLJEVLJA - POLITIKA

Janjušević i Anđelić privedeni na saslušanje, iz Demokratske CG poručili: Poštene i časne ljude Pljevalja nećete i ne možete etiketirati kao kriminalce

Iz Demokatske Crne Gore saopštili su da su njihovi odbornici u SO Pljevlja, Dušan Janjušević i Miroslav – Bato Anđelić privedeni na saslušanje u pljevaljski Centar bezbjednosti.

“Lazović i Marković nastavljaju da crtaju mete funkcionerima Demokrata širom Crne Gore. Tako su jutros u stanicu policije u Pljevljima na informativni razgovor pozvani odbornici Demokrata Dušan Janjušević i Miroslav Anđelić. Sila koju režim ispoljava poslednjih dana, ne proističe iz hrabrosti, već iz golog straha za opstanak. Sve metode diktature, od konstrukcija, preko podmetanja, pa do izmišljanja krivičnih djela usmjerene su prema Demokratama”, saopštili su iz Demokratske CG.

Demokrate ističu da je u pitanju očajnički pokušaj DPS-a u Pljevljima da se suprostavi superiornoj politici Demokrata koja vidljivo dobija masovnu podršku građana.

“Poštene i časne ljude ovog grada nećete i ne možete etiketirati kao kriminalce”, istakli su iz Demokratske CG.

-Vide dobro građani Pljevalja ko im je oteo budućnost, ko tjera njihovu djecu sa svojih ognjišta, ko pljačka, zatvara, progoni i rasprodaje. Zato, gospodine Milinkoviću i Goluboviću, vi koji predstavljate autokratski režim u Pljevljima, morate znati da Demokrate nećete zaustaviti niti uplašiti policijom, silom i podmetačinama. Protiv kukavičkih metoda, branićemo se istinom, a protiv napada na naše građene odlučnim i konkretnim odgovorom. Vaša politika je doživjela debakl u Pljevljima i tu činjenicu ničim ne možete promijeniti, a naročito ne političkim obračunom preko Uprave policije, zaključili su u saopštenju iz Demokratske CG.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s