PLJEVLJA PLJEVLJA - DRUŠTVO

U toku radovi na obnavljanju horizontalne saobraćajne signalizacije u Pljevljima

Sekretarijat za stambeno – komunalne poslove, saobraćaj i vode Opštine Pljevlja sprovodi aktivnosti na obnavljanju horizontalne saobraćajne signalizacije, saopštili su iz Opštine Pljevlja na njihovom fejsbuk nalogu.

Iz Opštine Pljevlja ističu da je zbog optererećenja saobraćajnim tokovima, u cilju bezbjednog odvijanja saobraćaja, težište radova usmjereno na centralnu gradsku zonu, saobraćajnice u zonama školskih objekata i gradske saobraćajnice koje se uključuju na državne puteve a posebno na magistralni put M- 6 čija dionica prolazi kroz gradsku zonu, koja je izuzetno opterećena, posebno u vrijeme turističke sezone.

Takođe, signalizacijom će biti ohvaćene primarne gradske saobraćajnice i opterećene sekundarne gradske saobraćajnice, kao i parkirališta za putnička motorna vozila, polazna parkirališta za TAXI djelatnost i parkiralšta za lica sa invaliditetom, istakli su iz lokalne samouprave.

Angažovani izvođač DOO „Čistoća“ Pljevlja izvodio je radove na sledećim gradskim saobraćajnicama: Ul. Kralja Pera I, Lovćenskoj, Vuka Kneževića, Boška Buhe, Voja Đenisijevića, Tršovoj i u Ul. 1. decembra.

izvor: facebook – Opština Pljevlja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s