CG - POLITIKA CRNA GORA

Ковачевић: Поједини медији покушавају да скрену тему са процеса обједињавања опозиције

-Јутрос имамо синхронизовано дјеловање режимских и прорежимских медија који су почели да се баве питањем носилаца листе у опозицији, конкретно у Демократском фронту. Сматрамо да је насилно наметање ових тема, прије коначног договора о наступу опозиције везано за наредне изборе, обично подметање, саопштио је портпарол Нове српске демократије Марко Ковачевић. 

„Форсирање теме „носиоца листе” од стране ових за опозицију недобронамјерних медија у ствари је само биједни покушај да се фокус скрене са незаустављивог процеса обједињавања опозиције на једној листи за шта се Демократски фронт залаже“, истиче Ковачевић.

Демократском фронту је, додаје он, тренутно главни задатак да опозиција што јединственије наступи на изборима који слиједе а идеал коме тежимо јесте заједничка, јединствена и једна опозициона листа.

„У тим нашим тежњама, напорима и настојањима ми се нисмо бавили питањем носиоца јединствене опозиционе листе јер сматрамо да је то нешто што мора да буде предмет договора оних који буду сачињавали заједничку опозициону листу.
Зато овом приликом апелујемо на грађане да занемаре овакве спинове режимских медија који желе да у јавности унесу забуну и наметну оно што треба да дође на крају као некакав непостојећи услов за почетак договора у опозицији“, закључио је Ковачевић.

IZVOR: IN4S.NET

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s