PLJEVLJA PLJEVLJA - SPORT

Miljenović novi trener Rudara

izvor: PV Portal

Aleksandar Miljenović vodiće Rudar do kraja sezone i pokušaće da izbori opstanak sa timom iz Pljevalja, saopštio je sportski direktor pljevaljskog kluba Damir Čakar.

Aleksandar Miljenović

Ovih dana bili smo veoma angažovani kako bi riješili pitanje šefa struke. Odmah sam bio svestan situacije da teško mogu da budem na dvije funkcije u klubu i krenuli smo u potragu za trenerom. Znate da su granice zatvorene i da nema vremena da se čeka, izbor je pao na iskusnog prvoligaškog stručnjaka koji je dva puta osvajao Kup, sa Petrovcem i OFK Titogradom i bio selektor omladinske reprezentacije Crne Gore, rekao je Čakar.

Miljenović je prošle sezone bio trener Lovćena, a prvi trening sa Rudarom odradiće sjutra od 18 sati.

Svjestan da je sutacija u Rudaru teška. Ekipa je odlično startovala, pružala sjajne partije, ali nakon pauze zbog korone, stvari su se okrenule. Spletom okolnosti počele su da se ređaju povrede igrača koji su bili nosioci igre, došlo je do pada i igri i loših rezultata, a na kraju otišao je i Tiago. Naravno da sam spreman da podnesem teret i da ću pokušati da zajedno sa igračima ostvarimo primarni cilj, a to je opstanak u ligi, kazao je Miljenović.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s