CG - DRUŠTVO CRNA GORA

Uhapšen osumnjičeni za prebijanje dr Mitrovića

Nikšićka policija je uhapsila je G.B. (35) iz tog grada, osumnjičenog za napad i prebijanje Marka Mitrovića, predsjednika Opštinskog odbora Demokratske Crne Gore.

“Sumnja se da je G.B. (35) iz Nikšića izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda u sticaju sa krivičnim djelom nasilničko ponašanje na štetu M.M. iz Nikšića, predsjednika Opštinskog odbora Demokratske Crne Gore. Takođe se sumnja da je ovom prilikom V.C. (25) iz Nikšića izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu M.N. koji se nalazio u društvu sa M.M”, saopštila je Uprava policije.

Policija sumnja da je G.B. fizički napao Mitrovića i nanio mu tešku tjelesnu povredu – rupturu bubne opne, nakon čega je nastavio sa fizičkim napadom kada je Mitroviću nanio lake tjelesne povrede.

“Osim toga, sprovodeći ovu obradu policijski službenici su došli do sumnje da je V.C. iz Nikšića izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu M.N. na način što ga je fizički napao usled kojih udaraca je oštećeni pao na tlo i zadobio lake tjelesne povrede”, navodi se u saopštenju.

G.B. i V.C. će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

izvor: rtg.me

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s