CG - POLITIKA CRNA GORA

ДФ: Режим по удбашкој матрици прави од Касалице сумњиво лице

Саопштење Демократског фронта Црне Горе

Хапшење официра Здравка Касалице и његове супруге јесте сраман потез режимских послушника из СДТ, али је тај кукавичлук само открио немоћ диктатуре у тренутку када се народ ослобађа.

Ђукановић и његова криминална организација показују да су немоћни да се изборе са јавно исказаном вољом народа да буде слободан, са манифестацијом отпора свих слојева друштва. И зато овај срамни прогон СПЦ, православних вјерника, љекара, професора, адвоката, ДФ…

Зато и прогон официра Здравка Касалице, јер је јавно иступио да ће бранити вјеру, светиње и народ, што је и дужност сваког часног црногорског официра кроз вјекове. Али, тиме је уздрмао издајнике и отпаднике из врха режима, који по удбашкој матрици покушавају сад од њега да направе сумњиво лице.

Нијесу Здравко Касалица и његова супруга криминалци, криминалци су Мило Ђукановић, Предраг Бошковић, Брано Гвозденовић и слични. Они ће се брзо суочити са народном вољом која ће се позабавити и свима онима из правосуђа и репресивног апарата, а који су пристали да служе овдашњој мафији.

И нико тако није понизио војску као Предраг Бошковић, особа чије су људске особине одавно сведене на минимум, и познато је да се сваки часни припадник ВЦГ стиди чињенице да једно такво лице руководи војском, која је кроз вјекове, уз Цркву, била темељ Црне Горе.

Био би интересантан сусрет некадашњих министара војних ЦГ, војничких првака попут Илије Пламенца, Митра Мартиновића или Јанка Вукотића са овом војничком лишом од актуелног министра Бошковића.

Нико од тих великих народних витезова не би ударио на своју Цркву и традиционалне вриједности ове земље. А, данас се баш ударом на Цркву и војску, од сасвим случајних људи попут Бошковића, жели уништити све оно што је било свето нашим прецима, како би се успоставио послушнички Монтенегро.

Међутим, свједоци смо да то неће бити могуће и да је народ спреман да пружи отпор онима који су кренули у издају наших предака.

Предсједник ДПС треба да зна да ће му се као бумеранг вратити свако хапшење, пребијање, малтретирање и прогон недужних људи.

Демократски фронт Црне Горе

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s