CG - POLITIKA CRNA GORA

Iz DPS-a tvrde: Kasalice privedeni zbog optužbi za kriminalna djela, a ne litija

Saopštenje Demokratske partije socijalista Crne Gore

Demokratski  front, po običaju, obmanjuje i pokušava da mijenja teze: nije bračni par Kasalica priveden zbog njihovih političkih i vjerskih uvjerenja, već zato što se terete za krivična djela i zloupotrebe službenog položaja i utaje poreza i doprinosa u procesu pokrenutom mnogo prije litija. To što DF i njihovi mentori, smatraju da političko – crkveni angažman bilo kojeg pojedinca, oslobađa to lice odgovornosti pred zakonima države Crne Gore, njihova  je velika zabluda.

Ova pogrešna pretpostavka uzrok je mnogih “nesporazuma” između onih koji smatraju da je dovoljno sakriti se iza crkve a onda, uzurpirati zemlju, graditi nelegalno, nepriznavati većinsku volju birača, bježati od pravde i prava… Pred organima države Crne Gore svi su jednaki bez obzira na političko ili vjersko uvjerenje. Takav princip se primjenjuje uostalom i prema članovima i funkcionerima DF, kao i naše partije, pa ne vidimo razlog da se crkveni aktivisti drugačije tretiraju.

Očigledno, u promijenjenim ulogama, DF ovakvim temama kao što je priča o Kasalicama samo otaljava posao podrške SPC u izbornoj kampanji.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s