CG - POLITIKA CRNA GORA

DF: Doktor Abdić da objasni zašto nije u samoizolaciji, a ostali članovi njegovog FK “Budućnost” jesu!

Demokratski front poziva dr Nermina Abdića, odbornika DPS – a u Glavnom gradu i člana NKT- a,  da objasni crnogorskoj javnosti zašto se kao dio stručnog štaba FK Budućnost ne nalazi u samoizolaciji?

“Naime, od 03. jula svi igrači FK Budućnost i stručni štab se nalaze u samoizolaciji zato što je jedan fudbaler pozitivan na COVID- 19. A jedino je izgleda Nermin Abdić privilegovan u kršenju mjera i uredbi koje promoviše zajedno sa drugim  doktorima iz DPS – a”, konstatuju iz DF-a.

dr Abdić na jučerašnjem presu IJZ CG

Zbog toga javno postavljamo pitanje i Milutinu Simoviću prvom čovjeku neustavnog NKT – a, zašto se dr Abdić ne nalazi u samoizolaciji, i da li je ova selektivna primjena neustavnih mjera ustvari pokazna vježba za predizobrnu kampanju u kojoj planirate čitavu opoziciju da smjestite u karantin.

Takođe očekujemo odgovor zašto se ministar sporta Mlađan Janović ne nalazi u samoizolaciji, i kako je uspio da za manje od jednog dana uradi PCR test na koronu, kad se u svim državama koje imaju PCR laboratorije testovi čekaju najamanje tri  dana?

Da li je ministar Janović „brzinskim“ testom na COVID – 19 samo potvrdio da nemamo PCR laboratoriju, i kako je moguće da obični smrtnici čekaju duže od pet dana rezultate nalaza?, pitaju iz DF-a.

-Ili je ministar Janović toliko privilegovan da preko reda, mjera i uredbi, ni dana ne provede u samoizolaciji, i još ekspresno dobije potvrdu da je negativan? Pitanja se samo gomilaju, kao nažalost i broj zaraženih građana, a odgovora nigdje. Ali zato je i formiran NKT, da radi protiv građana, a u korist DPS-a, saopšteno je iz DF-a.

izvor: borba.me

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s