CG - POLITIKA CRNA GORA

Милачић позвао на уједињење опозиције: Немамо право да се дијелимо јер ДПС од тога живи ( ВИДЕО)

Лидер Праве Црне Горе, Марко Милачић обратио се путем фејсбука видео поруком црногорској опозицији, истичући да је сада више него икад потребно јединство опозиционих субјеката.

Народ је недвосмислен и није га брига ко је у којој партији, да ли је уопште у партији, народ само хоће једно, исто као и историја: да будемо заједно, изјавио је Милачић.

Имамо ли онда право, пред историјом и пред народом, да не будемо заједно?- упитао је.

Милачић је истакао да опозицију у ЦГ историја и народ гледају право у очи. Погледајмо и ми њих, али заједно и сложно као никада до сада, казао је он.

– Ни једна нас институција у овој борби неће заштитити јер је од институција ове земље остао само народ, а народ има само нас и ми имамо само народ. Браћо и сестре из опозиције, више немамо право да се дијелимо јер од тога ДПС живи, поручио је Милачић.

Од тога обитава, од наших разлика, наших неразумијевања, беспотребних надмудривања, ударали смо браћо на брата, разликовали смо се па дијелили у колоне, да тако разједињени стигнемо до истог циља.

Док нас они, непријатељи нашег народа и нас самих ударају, заклон нисмо тражили у опозиционој браћи, као да нисмо хтјели да видимо оно што нам је сада јасно, да је опозициони брат наш једини штит од безакоња“, истакао је Милачић у свом обраћању.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s