CG - POLITIKA CRNA GORA

Adžić odgovorio Krapoviću: Dogovorite se sa DF-om, prestanite sa izgovorima

Potpredsjednik Filip Adžić odgovorio je na navode potpredsjednika Demokrata Dragana Krapovića.

– Apsurdno je da o zajedničkoj opoziconoj listi govori partija koja protekle četiri godine radi sve protiv opozicionog jedinstva. Kad je čitava opozicija imala zajedničke proteste, vi ste pravili svoje. Kad je čitava opozicija potpisala sporazum da ne nastupa na izborima, vi ste jedini izašli. Kada je čitava opozicija odlučila da ne bude u odboru Brana Gvozdenovića, vi ste tamo sjeli iza leđa opozicije. Ostavite se vi Ure, odgovorite DF-u i ostalim srodnim partijama, rekao je Adžić.

“Vi ste u svađi sa svim relevantim političkim subjektima u opoziciji i to je ključni razlog zbog kog bez Ure ne možete da se sastanete, a kamoli dogovorite sa opozicionim kolegama”, tvrdi Adžić u odgovoru Demokratama.

Zato se i bavite jeftinom populističkom propagandom. Prestanite više sa izgovorima i skrivanjem, tražeći krivica na drugim adresama – to vam više neće proći! Izvolite, dogovorite se sa Demokratskim frontom.

Ako ste već, kako navodite, pomogli “braći” Albanicima u Tuzima, nećete valjda ostaviti “braću” Srbe na cjedilu. Oni od vas očekuju odgovor, zaključio je Adžić.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s