PLJEVLJA PLJEVLJA - DRUŠTVO

U toku radovi na postavljanju parkovnog mobilijara u centru Pljevalja

D.O.O “Čistoća” je počelo sa realizacijom posla oko postavljanja parkovnog mobilijara u glavnoj pljevaljskoj ulici. Radi se o dijelu preostalih obaveza iz projekta rekonstrukcije glavne gradske ulice u okviru kojih je potrebno postaviti parkovni mobilijar i ulični drvored.

Po završetku radova na trgu Đorđija Peruničića koji su u završnoj fazi, predviđeno je takođe postavljanje parkovnog mobilijara. Trenutno se na trgu ubrzano radi na postavljanju podnih ploča, a završetak radova i predaja novouređene cjeline u centru grada građanima na korišćenje očekuje se 13. jula. Za radove kojima su obuhvaćeni izrada novog stepeništa od granita, kao i uređenje parternog dijela, ugradnja savremenog mobilijara, nove rasvjete i zelenih površina, Opština Pljevlja je izdvojila oko 170.000 eura.

U dijelu glavne ulice gdje se postavlja parkovni mobilijar predvidjeno je i postavljanje uličnog drvoreda. Nažalost radovi na uličnom drvoredu još nisu počeli, iako je stručna komisija na čelu sa potpredsjednikom Opštine posao oko stručnog dijela završila još u januaru ove godine. Od članova komisije i potpredsjednika Opštine redakcija portala PV Informer nije dobila precizne informacije kad bi moglo doći do realizacije ove vrlo značajne obaveze iz dijela projekta oko rekonstrukcije glavne gradske ulice.

Jedina dostupna informacija sa kojom se svi slažu je da ulični mobilijar tehnički neće moći biti realizovan na prostoru čitave glavne ulice, kako je to bilo ranije zbog nekih odstupanja oko realizacije projekta.

izvor: PV Informer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s