CG - POLITIKA CRNA GORA

ПРАВА ЦРНА ГОРА: ЂУКАНОВИЋУ, НЕМОЈТЕ ВИ ДА ГОВОРИТЕ О ИЗДАЈНИЦИМА, ЈЕДАН СТЕ ОД ЊИХ!

Поводом обиљежавања државног празника, 13 Јула, огласио се предсједник Црне Горе који је нагласио како наша земља никада неће поистовјетити издајнике и патриоте. Права Црна Гора посебно наглашава да Ђукановић није најпозванија персона за глорификовање и повлачење паралела између издајника и патриота.

Господине Ђукановићу, треба ли вас подсјећати да је својевремено и вашу канцеларију красила управо ова тробојка коју свакодневно прогањате? Да ли је потребно наглашавати колико сте политичких кошуља промијенили уназад три деценије, како то да данас управо Ви некога таргетирате као издајника? Ви који сте издали све оно на чему почива исконска Црна Гора, који сте нашу земљу мимо воље грађана увукли у НАТО алијансу, прије тога поново мимо воље огромне већине народа признали окупирано Косово и Метохију, ви који сте ударили на национални идентитет Срба, језик, сада и на Цркву као последњи бедем традиционалне Црне Горе. После свега тога, ви некога апострофирате као издајника?!

Права Црна Гора се слаже са Вама у једном дијелу, никада Црна Гора није и неће поистовјетити издајнике и патриоте, ви спадате у прву групу и дошло је вријеме да вам видимо леђа, као и свим претходним издајницима. Под невидљивим плаштом некаквог квази-патриотизма више не можете преварити народ, прочитани сте и сатјерани уза зид, и једино што вам је преостало јесте да покушавате зауставити слободу вашим криминалним униформисаним структурама, попут недавно виђеног у Будви, па и осталим градовима наше земље.

Ђукановићу, слободу не можеш зауставити, слободу не можеш ухапсити, издајницима је дошао крај, побиједиће патриотска, исконска и Његошева Црна Гора. Свим грађанима наше земље Права Црна Гора жели срећан предстојећи празник који нас подсјећа да никада не смијемо одустати од вриједности и идеала попут слободе и правде!

Медијски тим Праве Црне Горе

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s