CG - DRUŠTVO CRNA GORA

Marković čestitao Dan opštine Andrijevica

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime Dan opštine Andrijevica predsjedniku Opštine Srđanu Mašoviću, predsjedniku Skupštine opštine Slavku Stijoviću, odbornicima u Skupštini opštine i građanima Andrijevice.


“U razvoj Andrijevice ulažemo oko 50 miliona eura, a u toku je realizacija projekata koji će život građana u ovom kraju učiniti boljim i kvalitetnijim. Uprkos izazovima u borbi protiv koronavirusa, Vlada Crne Gore ostaje posvećena unapređenju sveukupne infrastrukture koja bi trebalo da podstakne razvoj kako Andrijevice tako cijelog Sjevera“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.
Valorizacija brojnih resursa grada pod Komovima, kako se dodaje, obezbijediće veći broj radnih mjesta i bolje prihode lokalnom budžetu.
„Potencijali u energetici, te stočarstvu i poljoprivredi koja će dobiti novi podstrek izgradnjom Kuće voća, omogućiće građanima Andrijevice da valorizuju svoj rad i svoju porodičnu proizvodnju. Izgradnja autoputa i unapređenje ostale putne infrastrukture daće višestruke i dodatne efekte na razvoj ovog kraja“, piše u čestitki predsjednika Markovića.

izvor: gov.me

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s