PLJEVLJA PLJEVLJA - DRUŠTVO

Brčvak donirao dezinfekcioni tunel Opštoj bolnici Pljevlja

Na ulasku u krug pljevaljske Opšte bolnice danas je instaliran dezinfekcioni tunel, donacija Fondacije Hemiias E.V. čiji je osnivač biznismen i humanista Hajriz Brčvak. Tunel će služiti za dezinfekciju predmeta i osoba koje prolaze u ovaj dio bolnice i kako je saopšteno biće od velike pomoći u cilju suzbijanja infekcije.

Direktor Opšte bolnice Erduan Lalović zahvalio se na donaciji ističući da teška vremena uvijek donose i ljudske vrline.

Teška vremena, posebno sada kada je pandemija korona virusom pokorila cijeli svijet, uvijek su donosila ljudske vrline. Ovih dana ih nesebično prepoznajemo u brizi, koju donatori posebno iskazuju prema zdravstvenom sistemu i onima koji zaista jesu na prvoj liniji odbrane, a to su naši zdravstveni radnici i osoblje u ustanovama.

U ime svih njih i u svoje lično ime se zahvaljujem svima koji su pokazali kako se brine o svojoj zemlji, pa čak i onda kada su ih životne okolnosti odvele daleko. Među njima se ovih dana počesto čuje ime, sada već posvjedočenog humaniste i čovjeka velikog srca, gospodina Hajriza Brčvaka, koji nikada nije zaboravio svoju zemlju, a u ovim teškim danima, vrijednim donacijama, pomogao i pomaže mnogo puta i na različite načine.

Danas smo, upravo kao donaciju gospodina Brčvaka, na ulazu u Opštu bolnicu instalirali dezinfikacioni tunel, koji će nam biti od velike pomoći kao jedan od načina da suzbijemo širenje infekcije, kazao je direktor Opšte bolnice Pljevlja.

izvor: PV Portal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s