CG - DRUŠTVO CRNA GORA

Bečić čestitao Dan opštine Berane

– U ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime, građankama i građanima Berana čestitam 21. jul, Dan opštine Berane, poručio je predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić.


Datum koji proslavljate kao dan svoje opštine pokazuje da ste, Beranke i Beranci, uvijek znali da cijenite antifašističke vrijednosti, te da je sasvim izlišno da vam iko pokušava o tome dijeliti lekcije.

Čuvajući mir i slobodu kao najveće i temeljne vrijednosti, vrijedni domaćini Berana, od Rudeša do Vinicke, od Beransela do Pešaca i Donje Ržanice, koristeći se prirodnim resursima u kojim Berane nikada nije oskudijevalo, radili su svoje poslove, obezbjeđivali sredstva za život svojim porodicama. Razvijajući svoja domaćinstva, razvijali su i samu opštinu Berane, ali i cijelu Crnu Goru.

Takva vremena se mogu i moraju vratiti. Uz adekvatnu pažnju i staranje države za sjever Crne Gore, steći će se uslovi da se svi oni koje su prethodne godine otrgle sa obala Lima počnu njima vraćati i tu zasnivati svoju i budućnost svojih porodica.

Uz želju za sveobuhvatnim napretkom Berana povodom 21. jula, još jednom, srdačno, čestitam Dan opštine Berane“, stoji u čestitci Alekse Bečića.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s