CG - POLITIKA CRNA GORA

DPS: DF sad cinkari dijasporu, a 2016. plaćao dolazak birača

Saopštenje Demokratske partije socijalista Crne Gore

Sramna akcija DF u kojoj podstiču građane da love ljude iz dijaspore, svoje susjede i prijatelje, koji uobičajeno žele da godišnje odmore provedu u rodnom kraju ako to dozvole uslovi zbog COVID-19, a onda dojavljuju isljednicima Medojeviću, Mandiću, Kneževiću i pomoćnicima, koji će ih cinkariti stranim državama, dokaz je da su DF i njegovi lideri političko dno dna. Svega smo se nagledali u ovih tridesetak godina višestranačja. Ali nikome nikad nije palo na pamet da prijeti potkazivanjem svojih građana bilo kome zato što će možda u domovini koristiti jedno od osnovnih ljudskih prava. To je najbolji pokazatelj gdje je danas DF, koji pledira da bude alternativa našoj partiji, kad im je ovo glavni adut za početak izborne kampanje.

Uzgred, da se radi o najgoroj vrsti licemjera svjedoči i to da su upravo Medojević, Mandić, Knežević pred izbore 2016. pozivali studente koji žive u dijaspori, da im se jave kako bi glasali za DF. Tada su nudili da, novcem koji su dobili za pokušaj izdaje svoje zemlje, refundiraju troškove putovanja. Potez očajnika, koji ih ipak nije spasio pozicije gubitnika.

Nimalo ne čudi da su za koordinatora cinkarenja izabrali Nebojšu Medojevića. Jer, ne postoji na političkoj sceni ličnost koja je kod građana omražena kao ovaj čovjek, što  pokazuju brojna istraživanja javnog mnjenja. Njegov put od poslušnog zaposlenika Vlade, preko najamnika zemunskog klana i optuženog perača stranog novca, do dežurnog šarlatana, zaduženog da izgovori i uradi ono čega se čak svako i u DF stidi, izaziva samo prezir i gađenje građana. Zato su mislili da je najlakše žrtvovati Medojevića, ne znajući da su ovim sramnim činom presudili i sebi i svojoj partiji.

Demokratska partija socijalista Crne Gore 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s