CG - DRUŠTVO CG - POLITIKA CRNA GORA

Medojević očekuje hapšenje Drpljanina i istragu da li iza prijetnje stoji DPS

Predsjednik PzP i član Predsjedništva DF, Nebojša Medojević, dao je danas izjavu u CB Podgorica, na poziv službenika UP i nadležnog tužioca, a povodom prikupljanja dodatnih informacija zbog krivične prijave, koju je advokat Dražen Medojević predao juče, protiv izvjesnog Vahida Drpljanina iz Luksemburga.

Фотографија корисника Demokratski front
Фотографија корисника Demokratski front

Imajući u vidu, da je izvjesni Vahid Drpljanin uputio ozbiljne prijetnje članovima porodice lidera PzP-a, službenici UP će danas uputiti hitan zahtjev Interpolu u Luksemburgu, kako bi priveli i saslušali ovo lice. S obzirom na tvrdnje Vahida Drpljanina i njegovom sopstvenom priznanju, da on uredno dolazi na glasanje u Crnoj Gori, prema svim dostupnim informacijama, on nije državljanin Crne Gore. Sasvim su jasne namjere ovog lica, kao i to da je motiv političke prirode, a njegovi inspiratori, se nalaze ovdje, te stoga vjerujemo da ce Uprave Policije u najskorijem roku riješiti ovaj slučaj.

U CB Podgorica su obavijestili Medojevića da će odmah kontaktirati Interpol i tražiti da policija Luksemburga locira Drpljanina, kako bi uzela izjavu na okolnosti prijetnje likvidacijom sina Medojevića.

Drpljanin je obrisao svoj profil na FB i svu komunikaciju sa Medojevićem. Medojević je prethodno snimio svu komunikaciju i dostavio CB Podgorica. Medojević očekuje hitno hapšenje Drpljanina i istragu da li iza njegove prijetnje stoji DPS, narkomafija bliska režimu ili terorističke organizacije islamskih ekstremista.

izvor: facebook – Demokratski front

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s