CG - POLITIKA CRNA GORA

ДФ: Режим у паници подмеће лажне вијести

Саопштење Демократског фронта Црне Горе

У више прорежимских медија објављене су лажне вијести како је предсједнику НСД и једном од лидера ДФ-а Андрији Мандићу одређена самоизолација по повратку из Републике Српске. Још једна лажна вијест која се уз то потура јесте да је Андрија Мандић био у Србији, што још једна ноторна неистина.

Андрија Мандић

ЦДМ и други медији објавили су и негативан тест на #COVID19 који је Мандић урадио у Требињу и који је приложио на граничном прелазу полицији и санитетској служби. Неко би у нормалној држави одговарао за злоупотребу тога уредног медицинског налаза из граничне санитетске службе и његовог доспијећа у медије.

Да Агенција за заштиту личних података заиста постоји и да истински ради свој посао она би реаговала промптно на овакву злоупотребу медицинског налаза Мандића. Што се самог налаза тиче он показује да Андрија Мандић нема Корону, али да има оно што би сваки становник на свијету пожелио, антитијела која га чине отпорним на овај вирус који је увео свијет у тотални хаос.

Управо највећи свјетски стручњаци на планети раде на проналаску вакцине како би сваки људско биће располагало антитијелима која их бране од вируса Короне.

Колико се режим плаши Фронта и Мандића најбољи је показатељ да прибјегавају оваквој злоупотреби његовог теста као и лажима да је био у Србији и да му је одређена самоизолација.

Добра ствар у овом покушају дискредитације Мандића од стране режимских медија јесте у томе што сви они који се у току предизборне кампање буду сусретали са њим, сада могу бити сигурни да им он не може пренијети и да од њега не могу добити вирус који хара свијетом.

Андрија Мандић је, као православни хришћанин, прво захвалан Богу што његов организам садржи антитијела која га штите од Короне. Сигурни смо да ће од 31. августа, сва Црна Гора имати антитијела која ће је штитити од крађе, корупције, криминала и лоповлука ДПС-а и Мила Ђукановића.

извор: фејсбук – Демикратски фронт

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s