CG - DRUŠTVO CG - POLITIKA CRNA GORA

Михољски збор позвао опозицију на јединство

Михољски збор саопштио је да осјећа одговорност и потребу да испред својих чланова и вјерујућег народа Боке Которске позове све релевантне опозиционе лидере да сједину за сто и договоре јединствену опозициону листу за предстојеће изборе.

Подсјећамо да ови избори нијесу као сви претходни и не тичу се ухљебљења појединих партијских другова, подјеле мандата међу опозицијом, већ су својеврсни референдум и питање су опстанка како Цркве тако и народа који и данас, као и мјесецима уназад, брани своје светиње у свим градовима Црне Горе,на миран и достојанствен начин, истичу из Михољског збора.

Очекују, како кажу, да опозиција покаже одговорност прије свега према народу који је показао и доказао зрелост и истрајност у литијама.

„Покажите одговорност према професорима, љекарима, здравственим радницима, студентима, спортистима, пензионерима, према хиљадама грађана разних занимања који су потписали подршку Цркви и тако стали у одбрану истине, правде и своје земље. Будућност Црне Горе је будућност свих њених грађана и изборна воља је у њиховим рукама. Слика нејединства оставља мучан утисак и слаби повјерење грађана у лидере опозиције.”

Сигурни смо да ће народ бити спреман да подржи оне који буду разумјели његову жељу за јединством а губитак подршке народа осјетиће они који га због ситних политичких поена буду изневјерили, оцјењују из Михољског збора.

“Будимо јединствени, не збуњујмо народ бројним листама, одбрану Цркве, државе и образа ставимо изнад свих интереса”, закључили су из Михољског збора.

извор: ин4с.нет

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s