PLJEVLJA PLJEVLJA - BIZNIS

Iz “Udruženja ugostitelja – Pljevlja” zahvalni NKT-u na ukidanju mjera

Saopštenje za javnost “Udruženja ugostitelja – Pljevlja“

“Udruženje ugostitelja – Pljevlja“ izražava  zahvalnost  IJZ i NKT što su konačno uvidjeli i ukinuli neopravdane, selektivne i diskriminatorske mjere,koje su dodatno ugrozile ionako otežano poslovanje svih ugostitelja naše opstine.

Ove mjere su nam nanijele ogromne gubitke u poslovanju,koje  većina nas vrlo teško ili nikako ne može nadoknaditi bez pomoci državnih i lokalnih organa. Stoga apelujemo na sve relevantne subjekte, da što temeljnije i senzibilnije sagledaju veoma tešku situaciju u kojoj smo mi ugostitelji trenutno, kao najoštećenija grana u aktuelnoj ekonomskoj krizi prouzrokovanoj pandemijom korona virusa, a dodatno otežanom neopravdanim i neadekvatnim mjerama uvedenim nama.

Od nadležnih lokalnih i drzavnih organa iskreno očekujemo da se sto prije pronadju adekvatne mogucnosti, mjere i aktivnosti koje ce pomoci da saniramo bar dio ogromne štete koja nam je nanijeta i da pokušamo da sačuvamo ovu djelatnost od potpunog bankrota.

Ponovo naglasavamo da smo svjesni izuzetno teške epidemiološke situacije,koja je iz dana u dan sve teza, ali smo takodje i svjesni da nismo ničim doprinijeli njenom usložnjavanju našim kratkim dozvoljenim radom do prethone zabrane. Isto tako svi ćemo se potruditi da i ubuduće ispoštujemo sve mjere NKT i IJZ, i da damo nas maksimalni  doprinos u sprečavanju sirenja epidemije korona virusa i očuvanju zdravlja svih nas, naših zaposlenih i naših gostiju. Ujedno se nadamo da ćemo uspjeti da našim radom obezbijedimo opstanak našoj djelatnosti i egzistenciju nama i našim zaposlenima.

Zahvaljujemo se rukovodstvu grada na velikom razumijevanju i podršci u našim zahtjevima, i nadamo se uspješnoj komunikaciji i saradnji i ubuduće.

Pljevlja, 27.07.2020.

izvor: pvnovine.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s