CG - POLITIKA CRNA GORA

Budvanske Demokrate odgovorile DPS-u: Legitimna vlast se vraća na posao 1. septembra

Saopštenje OO Demokratske Crne Gore Budva

Vidjeli smo da umijete da koristite palice, prebijate komšije, bacate suzavac na djecu i obijate kancelarije, čime ste se kandidovali za prvo mjesto u divljaštvu godine, ali nismo ni slutili da ćete se sa tim karakteristikama upustiti u ozbiljne teme i tako nasmijati i građane Budve i građane Crne Gore. Mi smo ljudi koji ne potcjenjuju sagovornika, pa ćemo vas i ovoga puta ipak udostojiti odgovora, iako znamo da imamo posla sa ljudima koji ne umiju da otvore vrata od kancelarije bez pajsera.

Saopštiti da je Dragan Krapović zadužio Opštinu Budva može samo neko ko ne umije da pročita finansijske izvještaje. Ali ako ste već toliko neupućeni, mogli ste prošetati gradom, umjesto što se krijete od građana po kancelarijama i pitati bilo kog slučajnog prolaznika, da li je Dragan Krapović zadužio opštinu Budva? Uvjereni smo, dobili biste od svih isti odgovor – Demokrate su pod upravom Dragana Krapovića vratile 25 miliona duga DPS vlasti. I ne samo to, čuli biste i da je Krapović ostavio svom nasledniku 7 miliona na računu bez i jednog jedinog centa novog zaduživanja. Samo iz ove dvije brojke, može se sagledati cjelokupna razlika između vas i nas.

I sada namjeravate da Budvane sa pozicije klasičnih okupatora i uzurpatora, protivpravno zadužite za novih 30 miliona eura. A pitamo vas gdje je nestala krivična pijava koju ste obećali građanima u decembu protiv odgovornih za još jedan pad garancija? Da li to čuvate kriminalce, a dugove tovarite na leđa građana opštine Budva? Ipak pored svega, prepoznajemo nervozu što nećete uspjeti da ispunite svoje kriminalne zadatke nastale iz korupcionaških dilova jer se 30. avgust približava, a i ako kojim čudom uspijete svaka vaša odluka biće poništena.

Dakle, nema novih zaduživanja građana Budve i budite uvjereni niko ne može obrisati greške Mila Đukanovića i Svetozara Marovića, a naročito ne na način da ih plaćaju časni i pošteni građani opštine Budva. Gospodo iz DPS-a, odbrojavajte dane, vrijeme vam ističe a legitimna vlast se 1. septembra vraća na svoja radna mjesta. A do tada, potrudite se da učinite nešto korisno, pospremite kancelarije, popravite inventar i proluftirajte prostorije jer nas čeka nastavak ozbiljnog rada u interesu građana, koji je zaustavljen suzavcem, pendrecima i pajserima.

Opštinski Odbor Demokratske Crne Gore Budva

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s