CG - POLITIKA CRNA GORA

Novinarka Nevenka Ćirović pristupila Demokratama

– Demokratskoj Crnoj Gori danas je pristupila Nevenka Ćirović, ugledna novinarka koja se zbog svoje slobodne riječi, hrabrosti, posvećenosti i nepokolebljivosti u borbi za slobodnu Crnu Goru svih njenih građana, našla na meti režima, saopštili su iz ove partije.

foto: Demokrate

“Demokrate nastavljaju da okupljaju iskrene i istinske borce za promjene i uspostavljanje pravednog, jednakog i slobodnog društva”, naveli su.

Kao osnovni motiv pristupanja Demokratama, Nevenka Ćirović navodi politiku pomirenja, jednakosti i solidarnosti, kao i promovisanje politike socijalnog, međureligijskog, međunacionalnog mira, što ona inače baštini u svom javnom djelovanju.

Ona je izrazila posebno zadovoljstvo što će zajedno sa velikom porodicom biti u prilici da da puni doprinos u smjeni poslednjeg autokratskog režima u Evropi.

Фотографија корисника Aleksa Becic - Demokrate - Demokratska Crna Gora

Predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je partija od danas snažno ojačana sa još jednim dokazanim borcem za slobodu, ljudska prava i jednakost i istakao da je Nevenka Ćirović svojim postupcima i javnim djelovanjem pokazala kako se bori za pravdu, dostojanstvo i slobodnu riječ, čuvajući profesiju.

izvor: facebook – Demokrate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s