CG - POLITIKA CRNA GORA

Вучуровић: ДПС пуни џепове тајкунима, грађане оставили на цједилу

– Нема краја обманама које пласира предсједник ДПС Мило Ђукановић, а оне се интензивирају сада када је суочен са крајем своје вишедеценијске власти, сматра посланик Демократскоф фронта, Јован Вучуровић.

Вучуровић истиче да је и данас, гостујући у Љешкопољу као предсједник ДПС-а, и показујући још једном да није предсједник свих грађана ЦГ, Ђукановић се користио манипулацијама, од којих грађанима свакако највише боде очи она како је ,,предност ДПС-а управљање у кризним ситуацијама”.

А истина, коју, тврди Вучуровић, готово сви грађани ЦГ осјећају на својој кожи је да је ДПС направио потпуну катастрофу управо у овом времену кризе. – Када је требало бити солидаран са својим грађанима и понудити решења, ДПС се окренуо пуњењу џепова својим тајкунима и дворској камарили, нагласио је.

Сви знамо да је пандемија короне свуда у региону, и у таквом амбијенту одвијају се привредне и туристичке активности. Међутим, у Истри је, на примјер, попуњеност капацитета 90 одсто, у Дубровнику 50 одсто, а у Црној Гори испод десет одсто. То је најбољи доказ како је ДПС управљао овом земљом у кризним ситуацијама.

Вучуровић напомиње да су “наше плаже празне, људи који држе приватни смјештај су у очајној ситуацији, ресторани и други садржаји су пред колапсом, а ,,управљање кризом” у режији профитера из ДПС је усмјерено на подршку тајкунима блиским Ђукановићу”.

– Као што је познато, Влада је одбила наш предлог да се помогне сваком грађанину, свакој породици и припуни сваки празни новчаник, а умјесто тога огромна средства се пребацују на приватне рачуне неколицине одабраних људи из режима, оних који чине дворску камарилу, упозорава Вучуровић.

“То су само неки примјери који говоре да је власт у овим кризним временима оставила грађане на цједилу- они су мислили на своје интересе, на своје џепове, а не на интересе и будућност овога народа.”

Вучуровић је истакао да коалиција “За будућност Црне Горе” нуди нови пут, којим ће Црна Гора изаћи из тешке кризе и показати да будућност у Црној Гори припада свим њеним грађанима, а не само изабранима.

извор: фејсбук – Демократски фронт

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s