CG - POLITIKA CRNA GORA

“Crno na bijelo”: Skup DPS-a na otvorenom uprkos zabrani, nadležni da reaguju zbog kršenja mjera

Demokratska partija socijalista održala je politički skup u Lješkopolju protivno mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela koje su i dalje na snazi a primjenjuju se od 7. avgusta, saopštili su iz koalicije „Crno na bijelo“.

Oni ukazuju da su po tim mjerama zabranjeni politički skupovi na javnim mjestima i pozivaju nadležne inspekcijske organe da shodno ovlašćenjima reaguju zbog kršenja mjera od strane Demokratske partije socijalista.

„Ovo je bestidno gaženje zakona od strane onih koji se po bahatosti, kriminalu i korupciji poznaju i na crnogorskim i međunarodnim adresama. Još jednom, kao u bezbroj situacija DPS se stavlja iznad zakona i institucija zemlje i svojim jeftinim političkim šićarenjem žele da na nelegalan, njima svojstven način, prigrabe po koji glas unaokolo“, ukazuju iz koalicije „Crno na bijelo“.

povezano: https://publikum.me/2020/08/08/dukanovic-u-ljeskopolju-najavio-ubjedljivu-pobjedu-na-izborima/

Kažu da ih ne iznenađuje postupanje DPS-a jer njima, kažu, nije u interesu zdravlje građana, nije im u interesu poštovanje zakona države, već im je u interesu da na nelegalan i bestidan način učine sve kako bi sačuvali svoju kriminalnu i korupcionašku vladavinu.

„Uprkos svemu, građani će ih 30. avgusta kazniti za tridesetogodišnju tiraniju koju demonstriraju i u najdelikatnijem trenutku kao što je očuvanje zdravlja građana. Svoj kredibilitet odavno su izgubili na svim adresama a ovo je pečat na dno kojeg su odavno svojim političkim djelovanjem dotakli“, zaključuju u ovoj koaliciji.

izvor: borba.me

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s