PLJEVLJA PLJEVLJA - DRUŠTVO

Radovi na obilježavanju naselja i ulica na području Pljevalja blizu završetka

Nakon sprovedene tenderske procedure Opštine Pljevlja i prevazilaženja nepredviđenih okolnosti izazvanih epidemijom virusa Covid-19, tokom maja i juna ove godine intenzivirani su radovi na označavanju svih objekata na teritoriji grada, nakon čega nove brojeve u domaćinstvima dobijaju stanovnici seoskog i gradskog područja, a svih 158 naselja sa teritorije grada označeno je nazivima.

Фотографија корисника Zvanična stranica Opštine Pljevlja

Kako je saopšteno iz Sekretarijata za stambeno – komunalne poslove, saobraćaj i vode Opštine Pljevlja, koji vrši nadzor nad izvođenjem ovih radova, od ukupno 148 ulica na gradskom području označeno ih je u potpunosti 109, postavljeno je oko 1000 tabli sa brojem objekta, dok preostalim ulicama, koje će u kratkom roku biti završene, nedostaje po nekoliko brojeva na objektima.

– Od ukupno 158 naselja u ruralnom području do sada je označeno 111 naselja, a postavljeno oko 5000 tabli sa brojem objekta, saopštili su iz Opštine Pljevlja.

Фотографија корисника Zvanična stranica Opštine Pljevlja

“Radne grupe koje su zadužene za obilježavanje objekata na ruralnom područuju ulažu maksimalne napore da u što kraćem roku završe započeti posao i pored velike udaljenosti pojedinih naselja koja iznosi čak i do 80 kilometara od grada. Zbog razuđenosti terena potrebno je mnogo više vremena kako bi se stiglo do objekta koji treba da bude obilježen”, saopšteno je iz Sekretarijata za stambeno – komunalne poslove, saobraćaj i vode Opštine Pljevlja.

Фотографија корисника Zvanična stranica Opštine Pljevlja

– Sve angažovane ekipe (jedna na gradskom i tri na seoskom području) su svakodnevno na terenu i uz maksimalnu logističku pomoć od strane Opštine i predstavnika mjesnih zajednica ulažu napore da se ovaj posao izvrši u što je moguće kraćem roku, naglasili su iz Opštine.

izvor: facebook – Opština Pljevlja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s