CG - POLITIKA CRNA GORA

“Crno na bijelo”: Stijepović i Maraš iz prvih redova u Zeti u “odbranu” Crne Gore

Sinoć je na skupu DPS-a u Zeti iz prvih redova sa Slavoljubom Migom Stijepovićem i Vericom Maraš kao “garantima očuvanja države”  ali po pravilima DPS-a, dakle države kriminala i korupcije  poslata poruka svakom mislećem građaninu Crne Gore zbog čega tu partiju ne treba nipošto glasati, kazao je danas Balša Vujačić, ispred koalicije “Crno na bijelo”.

foto: Crno na bijelo

Vujačić ističe da DPS-u više ništa nije ostalo za predstaviti osim likova u vidu Slavoljuba Miga Stijepovića i Verice Maraš, ali da su to i pravi reprezenti DPS politike u prethodnih trideset godina.

“Dakle, reprezenti jedne naopake, osvjedočeno kriminalne i korupcionaške politike koja je državu Crnu Goru i njene građane koštala milijardama eura. Iza takvih likova, koji se na skupovima DPS-a nalaze u prvim redovima kriju se najprljaviji poslovi koji su se mogli realizovati u prethodnih tri decenije”, kaže Vujačić.

Smatra da je to najbolja moguća predizborna poruka svakom mislećem građaninu Crne Gore zbog čega ni glasa ne treba dati Demokratskoj partiji socijalista.

“Umjesto da su u prvim redovima na optuženičkim klupama, likovi poput Stijepovića i Maraš iz prvog reda sa skupa u Zeti zajedno sa šefom Đukanovićem poručuju da će odlučno odbraniti Crnu Goru. Pametnome dosta”, zaključuje Vujačić ispred koalicije “Crno na bijelo”.

izvor: crnonabijelo.me

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s