CG - POLITIKA CRNA GORA

Bečić: Možete napisati 100 kazni ali nas nećete zaustaviti, uplašiti i obeshrabriti

– Od dana kada je karavan mira u organizaciji koalicije „MIR JE NAŠA NACIJA“ krenuo u obilazak Crne Gore, sve službe DPS autokratskog režima po direktnom nalogu Duška Markovića i Mila Đukanovića krenule su u pratnju, špijuniranje i kažnjavanje. Tako su danas u Beranama klasičnom zloupotrebom ovlašćenja, pod pritiskom Veljovića i Lazovića, službenici Uprave policije na svakom koraku pretresaju, zaustavljaju i maltretiraju vozila iz karavana “Mir je naša nacija” u kojima se nalazio lider koalicije Aleksa Bečić sa saradnicima, saopštili su iz Demokratske Crne Gore.

Фотографија корисника Aleksa Becic - Demokrate - Demokratska Crna Gora
Karavan u Beranama: “Mir je naša nacija”

Demokrate ističu kako Uprava policije nije sposobna da pronađe ljude koji crtaju fašističke grafite po zgradama, ali je sve svoje kapacitete uložila da zaustavi ljude koji od sjevera do juga države šire ideju pomirenja, zajedništva i sloge.

Lider koalicije Aleksa Bečić poručio je službenicima Uprave policije da treba da tragaju za onima koji ispisuju fašističke grafite i šire mržnju, da tragaju za šumarskom, putarskom i hidro mafijom, a ne da kažnjavaju zaustavljanje vozila na dva minuta radi pozdrava sa građanima Berana.

foto: Demokrate

„Da su narko dileri, lopovi i kriminalci onda vam ne bi smetalo“ rekao je Bečić službenicima Uprave policije i poručio da su crne limuzine zaustavile grad onda bi ih aplauzima dočekivali. „Je li to Crna Gora kakvu želimo? Možete nam napisati i 100 kazni, ali nas nećete zaustaviti, uplašiti i obeshrabriti!“ – zaključio je Bečić i naglasio službenicima da ne slušaju naloge i da ovo ne može vječno da traje.

Oni podsjećaju da im je Uprava policije prethodno pisala kaznu i u Pljevljima iz čega je potpuno jasno da je riječ o nalogu i da nije smetnja autobus već ono što piše na autobusu –MIR JE NAŠA NACIJA.

„Da na autobusu piše DPS ili OKG ili Marović, Đukanović i Marković vi bi aplaudirali, a kada piše Demokrate, Marko, Janko, Dženan ili Albin, onda kažnjavate – poručio je Bečić i dodao „radije bi bio da sam pod zemljom i mrtav, nego da mi nešto naređuje Zoran Lazović ili Veselin Veljović“.

– Dakle, potpuno je jasno da je slogan „MIR JE NAŠA NACIJA“ trn u oku i smetnja kriminalcima koji pozivaju na mržnju i podjele. To je slogan koji razara njihove redove i na koji nemaju odgovor. To je slogan koji će 30. avgusta da ih potuče do nogu, jer građanima Crne Gore je dosta svađa i podjela, zaključili su iz Demokratske Crne Gore.

izvor: facebook – Demokrate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s