CG - POLITIKA CRNA GORA

Portparol DPS-a: Bešićevo istraživanje dio prljave predizborne kampanje

Saopštenje za javnost

Demokratska partija socijalista nema običaj da komentariše i ne oslanja se na istraživanja javnog mnjenja, posebno ne ona koja su sprovedena kroz upitnu metodologiju u ovom trenutku, jer znamo da je anketiranje u domaćinstvima zbog poštovanja mjera NKT-a teško ili nemoguće raditi. Ovih dana smo svjedoci sinhronizovanih napada sa više adresa, uglavnom od medija, odbjeglih tajkuna i pojedinaca koji u predizbornoj kampanji plasiraju lažne afere i ankete sa upitnim rezultatima kao što je današnja Miloša Bešića. Nije ovo ništa novo jer smo i u ranijim izbornim ciklusima navikli na taj scenario.

Naša partija redovno sprovodi istraživanja javnog mnjenja sa više renomiranih svjetskih agencija koje koriste provjerenu i međunarodno priznatu metodologiju. Svi relevantni podaci koji su poznati i našim političkim oponentima, pokazuju da DPS ima stabilnu podršku preko 40% i da će na izborima 30. avgusta ostvariti dominantnu pobjedu.

Na kraju, građani daju svoj glas na izborima, i istraživanja koja preplavljuju društvene mreže, a evo danas i medije, samo su dio prljave predizborne kampanje koju vječiti opozicionari praktikuju iz izbora u izbore.

Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista Crne Gore 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s