CG - POLITIKA CRNA GORA

Права ЦГ објавила аудио снимак у којем, како тврде, активиста ДПС-а договара откуп личних карата

Права Црна Гора је објавила снимак разговора са активистом ДПС-а С.Д. из Подгорице, задуженим за дио града Стари аеродром, у коме он отворено договара откуп личних карата за потребе Демократске партије социјалиста.

Активиста у разговору наводи да они (ДПС) имају канцеларију у тржном центру Франца на Старом аеродрому, а из разговора је јасно да је ријеч о канцеларији у којој се активисти ДПС-а баве и овим радњама.

Активиста у даљем разговору наводи да би било добро да се разговор око откупа личних карата, као и сусрет, догоди сјутра јер је „предсједник“ данас, како наводи, у посјети Старом аеродрому. – Јасно је да је ријеч о предсједнику ДПС-а Милу Ђукановићу, тврде из Праве Црне Горе.

У дијелу цјенкања око цијене откупа личних карата, каже да за то мора да „позове неког вишег“, након тога јасно потврђујући да мисли неког вишег у хијерархији.

Активиста ДПС-а у разговору даје прецизну цијену откупа по личној карти у износу од 50 еура.

Права Црна Гора је позвала све надлежне институције, прије свега тужилаштво Црне Горе, да хитно, по службеној дужности, покрену поступак и реагују на очигледно и потпуно транспарентно кршење Закона и Устава Црне Горе, у режији Демократске партије социјалиста.

“Права Црна Гора ће такође поднијети кривичне пријаве”, најавили су.

“Права Црна Гора ће у најбржем могућем року о овоме обавијестити све важне међународне адресе. Права Црна Гора се одлучила на овај корак, контактирања и снимања активисте ДПС-а Мила Ђукановића, јер је потреба јавности да ово зна и да буде упозната са оваквим кршењем Закона Црне Горе важнија од било чега”, истичу у саопштењу.

извор: фејсбук

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s