CG - POLITIKA CRNA GORA

Права Црна Гора: Марковићу, ДПС диктатура доживјеће коначни крах 30. августа!

– Душко Марковић, Премијер Црне Горе и носилац листе ДПС-а на предстојећим парламентарним изборима, претходне вечери је на трибини у Загоричу изнио низ неистина и својеврсних спин манипулација на које је Права Црна Гора дужна реаговати, саопштили су из ове партије.

Након што се претходног дана у јавности појавило истраживање Цедем-а премијер је хитро реаговао поручивши да је он као носилац режимске листе на бранику мултикултуралне и мултивјерске традиције Црне Горе. Права Црна Гора поручује премијеру да је њихов фијаско више него очит, режимска џокер карта графит подјела приоритетно на сјеверу урушена је као кула од карата, чланови ДПС-а свакодневно враћају своје чланске карте и прикључују се борби за истину и правду, њихове посјете и трибине протичу уз готово празне сале, па ни скривање иза паравана НКТ мјера више не може прикрити тотално расуло у још кратак период владајућој партији.

“Посебно ироничним оцјењујемо наводе господина Марковића да држава Црна Гора у потпуности поштује Цркву и вјернике. Господо из власти, упадање у наше Храмове, легитимисање вјерника како у нашим светињама, тако и у непосредној близини истих по угледу на Гестапо, пребијање неистомишљеника и употреба прекомјерне и бруталне силе широм Црне Горе, тако исказивати поштовање је непрепознатљиво у иоле демократски уређеним земљама. Назовимо то правим именом, нема поштовања и грађанске државе, ради се отвореној диктатури.”

Права Црна Гора посебно апострофира од стране премијера изречену потребу за јединством и слогом. Они који пуне три деценије владају на подјелама, етничким, у протеклом периоду све значајније и вјерским, нису најпозванији говорити о суживоту и заједништву. Ви сте господо из владајуће партије највећи разоритељи грађанског и демократског концепта Црне Горе. Тек када вас 30.Августа пошаљемо у најсрамнију прошлост, наша земља ће кренути путем просперитета, слоге, изаћи из тродеценијског мрака и угледати свијетло на крају тунела.

“Све ваше спин манипулације су препознате, прочитане. Покушајте у наредним, уједно завршним данима ваше диктатуре понудити макар површну креативност умјесто испразних обећања заснованим на констатацији како сте ви и ваша партија Марковићу заправо држава. Црна Гора је своје најславније историјске странице исписала значајно прије почетка ДПС окупације”, напомињу из Праве Црне Горе.

– Не можете зауставити слободу Марковићу, народ се ослободио окова страха, нећемо устукнути пред вашом репресијом ни за педаљ. Ускоро, 30. Августа ДПС диктатура доживјеће коначни крах, потом од 31. Августа изградићемо из темеља све оно што сте уништили, повезати народ мостовима мира које сте порушили, тог дана почиње свијетла будућност Црне Горе!, закључују из Праве Црне Горе.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s