PLJEVLJA PLJEVLJA - DRUŠTVO

Prijave za subvencionisani pelet počinju od utorka – 18. avgusta

Opština Pljevlja – Sekretarijat za stambeno – komunalne poslove, saobraćaj i vode obavještavaju građane da zbog rizika uslovljenog trenutnom epidemiološkom situacijom u gradu neće biti primjenjivan dosadašnji način prijavljivanja korisnika subvencija za pelet, već će se koristiti spisak od prošle godine.

– Građani će imati obavezu da verifikuju prošlogodišnju prijavu isključivo telefonskim putem, na broj 069/170-710 , a tom prilikom će za potrebe Opštine Pljevlja odgovoriti na pitanja iz ankete koja se odnosi na efekte korišćenja peleta kao energenta u opštini Pljevlja za petogodišnji period, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Opštine.

prijavni formular – anketa

Kako je navedeno u Sekretarijatu za stambeno – komunalne poslove, saobraćaj i vode obaveza novih korisnika biće takođe prijavljivanje telefonskim putem, nakon čega će Komisija obići domaćinsva i utvrditi ispunjavaju li uslove za korišćenje subvencije.

Prijavljivanje korisnika počeće od utorka, 18. avgusta 2020. godine i trajaće do 01. septembra 2020. godine, a korisnici će se prijavljivati svakim radnim danom u intervalu od 08.00-10.00 i od 11.00-14.30 časova.

Iz Kabineta predsjednika Opštine apeluju na korisnike da, radi efikasnosti, unaprijed pripreme odgovore na anketu, koja je data na uvid u prilogu obavještenja.

“Ukoliko se korisnici sa prošlogodišnjeg spiska telefonski ne prijave, smatraće se da nisu zaintresovani za korišćenje subvencija”, stoji u saopštenju iz Kabineta predsjednika Opštine.

izvor: facebook – Opština Pljevlja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s