CG - BIZNIS CRNA GORA

Fidelity: Izgradnje autoputa nema u projekcijama Vlade CG

Iz Fidelity konsultantske kompanije osvrnuli su se na nedavnu izjavu premijera Duška Markovića tokom predizborne kampanje u kojoj je istakao da “Vlada želi da nastavi izgradnju autoputa”.

Iz Fidelity-a tvrde da bi “sve to zapravo i bilo divno da ta ista Vlada na čijem je čelu isti premijer koji najavljuje nastavak izgradnje autoputa, kada je prije samo dva mjeseca tražila pare od MMF-a (jun ove godine), nije NAPRAVILA projekcije koje je dostavila tom istom MMF-u u kojem EKSPLICITNO piše da je za nastavak izgradnje autoputa opredijeljeno NULA eura do KRAJA 2025. godine”.

– Slika iz ZVANIČNOG MMF izvještaja je dokaz da NEMA nastavka izgradnje autoputa, ističu oni.

“Još jednom – VLADA JE U JUNU MJESECU OVE GODINE NAPRAVILA PROJEKCIJE BUDŽETA U KOJIMA PIŠE DA NEMA PARA ZA NASTAVAK IZGRADNJE AUTOPUTA!”, naglasili su iz Fidelity-a.

Iz Fidelity-a ističu da je rezime sledeći: u junu Vlada priznaje MMF-u da nema izgradnje autoputa, a u avgustu priča građanima da će se autoput – graditi?!

– Ova kampanja postaje previše komična i tužna; nadamo se da MMF ne čita tvitove Vlade jer se možda može desiti da uskrate dodatnu novčanu podršku Crnoj Gori zbog ovakvih izjava!, smatraju iz Fidelity consulting.

izvor: facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s