CG - POLITIKA CRNA GORA

Golubović: Optužbe na moj račun notorne neistine, autori će odgovarati na sudu

Saopštenje za javnost

Građanima Crne Gore, posebno stanovnicima Zete, želim da saopštim da su apsolutne neistine izrečene u saopštenju koalicije „Za budućnost Crne Gore“ u kome kažu da su u posjedu informacija da ja kao predsjednik Privredne komore i kandidat za poslanika sa liste “Odlučno za Crnu Goru – DPS Milo Đukanović” ovih dana intenzivno obilazim privatnike po Zeti i tražim od njih da mi dostave spisak svojih zaposlenih sa jedinstvenim matičnim brojem i brojem telefona.

Ovo je, dakle, još jedna u nizu notornih neistina i klasičnih manipulacija kojima žele da učvrste svoje biračko tijelo. Razlog za ovu pisaniju je što se njihovo članstvo i simpatizeri, zbog nedosljedne politike rukovodstva koalicije, potpuno dobrovoljno sve više okreću DPS-u. Tu ogorčenost donedavnih simpatizera ove koalicije osjećaju najviše vođe koalicije, oni koji bi trebalo da brinu o interesima svojih potencijalnih birača, a ne o tuđim interesima i svojim foteljama.

Stara izreka kaže da se davljenik i za slamku hvata i ovog puta je potvrđena. Naši politički protivnici su očito preplašeni činjenice koje su svjesni da su nerealnim obećanjima doveli u zabludu simpatizere i potencijalne glasače pa sada prijete praznom pričom. Ipak, naglašavam da će pisci ovog pamfleta za neistine odgovarati na sudu. 

Vlastimir Golubović, kandidat sa poslaničke liste „Odlučno za Crnu Goru – DPS Milo Đukanović“

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s