CG - DRUŠTVO CRNA GORA

Iz Kliničkog centra Crne Gore reagovali povodom optužbi Medojevića

“Pokušavajući da unizi dosadašnji rad ljekara Kliničkog centra i borbu sa COVID-19, koja neprekidno traje skoro šest mjeseci, nastojeći sebe da podigne iz političkog živog blata u kojem se davi kao talac vojvode, Nebojša Medojević je, kao po običaju, iznio čitav niz laži o zloupotrebi pacijenata u političke svrhe”, saopšteno je iz Kliničkog centra Crne Gore.

povezano: https://publikum.me/2020/08/15/medojevic-klinicki-centar-procjenjuje-pripadnost-oboljelih-od-covid-19/

– Ovoga puta unizio je čak i sebe. Ovo jasno ukazuje na paniku cirkusa kome pripada kao i njegovo lično, moralno i političko posrnuće. Ovaj politički diletant, koji je mijenjao ideološka, politička i vjerska uvjerenja, na sebi svojstven način, iznosi laži i obmanjuje javnost, kako bi pokušao jeftino politički da profitira i obezbijedi mandat i da i dalje u parlamentu „zabavlja“ crnogorsku javnost – navodi se u reagovanju KCCG-a.

– Bivšem stanovniku Šilerove ulice samo su spiskovi u glavi, otkako je bio na platnom spisku zemunskog klana. Njegovim izmišljotinama i podvalama nikad kraja. Promašena ličnost u svemu čega se dohvatio,sad pokušava da bude i infektolog. U tome je dobar taman kao i političar. Upravo je on zarazio opasnim anticrnogorskim virusom svoje sve manje članstvo,ali virusi dolaze i odlaze. I ovakve moralne mizerije moraju da odu u političku istoriju časne Crne Gore. Jer su lažovi i manipulanti tako uvijek i završavali – navode iz KCCG-a.

Kako dodaju, “kolike su gluposti infektologa Medojevića govori podatak da su pacijenti koji su hospitalizovani u KCCG od COVID-19 od 16. juna većinom kući, zahvaljujući brizi prema njima, i liječenju koje može da posluži na ponos svima”.

– Da jos naučimo infektologa Medojevića, ako to može doći do njegovog anticrnogorski inficiranog mozga, prosječan period hospitalizacije COVID-19 pacijenata je od sedam do 14 dana. Onda, kao vajni ekonomista i broker, treba da uzme digitron u ruke i saber dane od 16. juna. Odgovor je jasan, infektolog Medojevic je opet promašio. I nije nas briga, neka promašuje i dalje, ali neka ostavi na miru časnu ljekarsku profesiju, on nije dostojan da sudi o našem radu, koji nikada neće i ne može razumjeti. Međutim, u našoj profesiji ima jedna grana, kojoj bi Medojević mogao biti interesantan – kažu iz KCCG.

Na Medojevićeve tvrdnje reagovao je iz kolegijum infektologa, iz kojeg su naveli da ljekari Klinike za infektivne bolestu ne mogu dozvoliti uvredu časti na lažan i zlonamjeran način koji je prezentovan u javnosti u medijima od strane rukovodstva Demokratskog Fronta – Nebojše Medojevića.

– U borbi za svakog pacijenta protiv nove i nedovoljno poznate bolesti dajemo svoj maksimum u profesionalnom i ljudskom smislu. Nijedan član našeg kolektiva ni u jednom trenutku od marta mjeseca nije tražio poštedu od rada, bolovanje ili bilo kakvo odsustvovanje sa posla. U ovom medicinskom izazovu smo svo vrijeme (6 mjeseci) krajnje profesionalni i apolitični. Takvi smo bili i prije pojave Covid-19 i tako ćemo nastaviti da radimo i ubuduće. Ovakve javno objavljene neistine se moraju hitno i oštro sankcinonisati – navodi se u njihovom reagovanju.

izvor: pobjeda.me

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s