CG - POLITIKA CRNA GORA PLJEVLJA PLJEVLJA - POLITIKA

Krvavac: Predizborno lopatanje DPS satiričnog pozorišta

Saopštenje za javnost

Juče je ekipa lokalnih DPS funkcionera, ojačana prisustvom predstavnika energetskog lobija, promovisala početak predizborne akcije, kodnog naziva ” Mladi Gorani”. Kako drugačije objasniti predizborno lopatanje i sađenje sadnica na deponiji pepela i šljake, osim kao potpuni gubitak kompasa predstavnika lokalne samouprave.

Moramo priznati da je satirično pozoriste, poznatije pod nazivom pljevaljski DPS, ovoga puta otišlo korak dalje, pa je pored ustaljenih decenijski- raubovanih tema, poput puta za Bobovo, vrtića na Gukama i sličnih izmišljotina, sada ubačena i izgradnja nekakvog pljevaljskog Central Parka, nalik na onaj u Njujorku.

Očigledno da se usled nedostatka ideja, predstavnici odlazeće vlasti hvataju za slamku, bolje reći za sadnicu, jer ideja o otvaranju novih radnih mjesta, pokretanju proizvodnje i podizanju kvaliteta života građana nemaju.

Naravno, posle četiri decenije trovanja Pljevalja, zaštitnici interesa energetskog lobija nemaju problem sa tim što bi to eventualno čudo od parka, ležalo na tonama otrova i otpada, skladištenog godinama na plućima Pljevljaka.

Posle početnog šoka i nevjerice, do kojih granica predizborne manipulacije su predstavnici režima spremni da idu, građani Pljevalja su u šaljivom tonu komentarisali da je posle izgradnje Bloka 2 TE Pljevlja, potpune toplifikacije, bazena i aerodroma, sasvim logičan slijed događaja izgradnja kontaminiranog parka.

Mada, možda naši opoziciono nastrojeni umovi ne mogu da shvate vizionarske vijuge predstavnika lokalne vlasti, jer ce zahvaljujuci “plodnom” zemljistu na kojem se ovo čudo planira, neki od nastavaka Spilbergovog “Parka iz doba jure” biti uživo sniman na Maljevcu.

Naravno, građani Pljevalja će 30og avgusta znati da kazne ovako neozbiljno ponašanje i igranje sa živcima i životima svih nas, prostim izlaskom na izbore i zaokruživanjem broja 11, jer će 31. avgusta Mir konačno stići i na naša vrata, jer Mir je naša nacija.

Bojan Krvavac, odbornik Demokrata u SO Pljevlja, koalicija “Mir je naša nacija”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s