CG - BIZNIS CRNA GORA

Medojević: Stanje crnogorske ekonomije je mrak, Monstat bio u obavezi da objavi podatke

– Stanje ekonomije Crne Gore pod vođstvom DPS najbolje pokazuje odluka MONSTATA da neće objavljivati statističke podatke, smatra poslanik DF-a i lider Pokreta za promjene, Nebojša Medojević.

Medojević napominje da je to MONSTATU zakonska obaveza, zbog toga postoje i zbog toga dobijaju novac građana i koriste fondove EU.‬

“Neće da narod pred izbore zna u kakvu su nas ekonomsku i socijalnu katastrofu uveli eksperti iz DPS”, tvrdi on.

“A ne treba biti nikakav ekspert pa izvesti zaključke da DPS sprema masovna otpuštanja i smanjenja plata iz javnog sektora i smanjenje penzija. DPS je već to prihvatio u tajnim pregovorima sa MMF! Evo građani Crne Gore jos jednom vidite da ja pričam samo ISTINU, koja se ne sviđa mnogima”, istakao je Medojević.

On ukazuje da pandemija nije uzrok bankrota i dužničkog ropstva. Pandemija je samo ubrzala bolest i otkrila javnosti prave razmjere katastarofe kojom neminovno završava svaki neoliberalni projekat.

Medojević je poručio građanima da ako daju glas DPS-u, oni će “troškove krize i vraćanja dugova prevaliti na najsiromašnije, a zadržaće sve one pljačke budžeta i države koje funkcionišu godinama, a iz kojih džepove pune korumpirani DPS funkcioneri i njihovi tajkuni”.

“Ja znam da mnogi od vas vise vole slatku laž, nego gorku istinu, ali moja misija je da vas informišem, edukujem, kako bi mogli da podržite neophodne i hitne PROMJENE bolesnog sistema. Zato me DPS mrzi. Zato se 30.08. glasa za spas ovog naroda i države, a protiv pljačke i kriminala. Ili Crna Gora ili DPS lopovska sekta. Oboje ne može preživjeti. Biraj CRNU GORU!”, poručio je Medojević.

izvor: facebook – Demokratski front

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s