CG - POLITIKA CRNA GORA

Medojević: DPS sprema “dovlačenje Roma” iz Italije

Na današnjoj konferenciji za medije Demokratskog fronta, Nebojša Medojević je kazao da ga ne čude burne reakcije DPS-a na njegova saopštenja ovih dana.

Medojević je opet ponovio da DPS planira masovna otpuštanja i smanjenje zarada.

Medojević je na press-u istakao da odgovor Kliničkog centra Crne Gore na njegove tvrdnje o političkom prebrojavanju pacijenata “nije odgovor ljekara već ogranka kriminalne organizovane grupe koja ne radi u interesu javnog zdravstva i zdravlja građana, već joj je cilj da DPS još jednom osvoji vlast njima poznatim metodama”.

“Žao mi je što je KCCG spao na te grane i što će ovo njihovo saopštenje ući u istoriju”, kazao je Medojević.

Medojević je takođe kazao da je njihovom akcijom drastično smanjen broj glasača iz dijaspore ali i da se ovaj put sprema akcija “dovlačenja Roma” iz Italije, i to brodom u Bar i luku Drač, kao i da su u DF-u upoznati sa logistikom i ljudima koji tu akciju treba da odrade. Naglasio je da se radi o ozbiljnom organizovanom kriminalu trgovine ljudima, i da će o ovome biti obavještene ambasade SAD, Velike Britanije i EU.

Medojević je ukazao na zloupotrebe EPCG navodeći da imaju podatke koliko nelegalnih graditelja traži priključenje struje u naseljima u kojima DPS ima razgranatu mrežu – Konik, Vrela ribnička, Kakarička gora”.

“Naši aktivisti na terenu su primijetili i snažnu divlju gradnju na Kakaričkoj gori. Prijavljivali su inspekcijama, ali kada dođu inspektori, divlji graditelji se pozivaju na aktivistu DPS-a P.K. Kada inspektori dođu i pokušaju da vide kakvo je činjenično stanje, pojavi se P.K. i inspekcija se vrati”.

“Ovi kriminalni poslovi, ovaj lopovluk Demokratske partije socijalista, ovo masovno kršenje ljudskih prava, ugrožavanje dostojanstva građana, ne može se zaštititi na njihovim sudovima i sa njihovim tužiocima. Zadatak svih nas je da izađemo masovno na izbore 30. avgusta i glasamo “za budućnost Crne Gore”!”, poručio je na kraju Medojević.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s