CG - POLITIKA CRNA GORA

BJELICA: DIREKTORU ŠKOLE U PETROVCU OD BUDUĆNOSTI DJECE VAŽNIJA BUDUĆNOST DPS-A – ISPLIVAO SPISAK ZLOUPOTREBA

Saopštenje za javnost

Da „mašina“ DPS-a daje svoje poslednje trzaje, najbolje možemo vidjeti na primjeru direktora Osnovne Škole „Mirko Srzentić“ u Petrovcu, Miodraga Šćepanovića.

Praksa ucjene sigurnih glasova nastavljena je u Petrovcu u punom kapacitetu. On je glavna perjanica već poznate loše i katastrofalne prakse političkih malverzacija. Iako mnogim Petrovčanima nije jasno kako je njihova sugradjanka izgubila u trci sa protiv zakonito izabranim Miodragom Šćepanovićem, danas je svima jasno da je on na tu funkciju postavljen kao partijski vojnik sa jasnim partijskim ciljem. Od budućnosti naše djece, kojoj treba obezbjediti bolje uslove školovanja, njemu je daleko važnija budućnost njegove partije. Umjesto što trči naokolo sa spiskovima i hvata ljude za rukav, bilo bi bolje da se pojavio na sjednici Skupštine opštine kada se raspravljalo o radu i budućnosti škole.

Jer, ta opština je za razliku od Vlade koja je pokazala potpunu nebrigu, renovirala školsku fiskulturnu salu na radost naših mališana. Očigledno su osuđivana lica koja su oštetila Budvu a nalaze se u školskom odboru, kreirala ovakvu atmosferu u kojoj se osmjeh djeteta zamjenjuje osmijehom šefova OKG-a.
30.avgust je prilika da jednom zauvijek porazimo ovako lošu praksu i glasate za budućnost naše djece, bezbrižnost prosvjetnih radnika koji svoj posao treba da obavljaju u miru. Jer Mir je naša nacija, Budva je naša nacija!

Željko Bjelica, Demokrate Budva, koalicija “Mir je naša nacija”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s