CG - POLITIKA CRNA GORA

Portparol PzP: Medojević ne planira šatore, školski primjer lažnih vijesti

– Današnji tekst objavljen na naslovnoj strani Pobjede pod nazivom “Medojević bi opet šatore ispred parlamenta” predstavlja školski primjer lažnih vijesti, i jasno je da se radi o činjenici, da je UDBA dobila naredbu da pokuša da diskredituje predsjednika PzP -a nakon serije njegovih uspješnih raskrinkavanja izbornih zloupotreba, istakao je portparol Pokreta za promjene, Nikola Bajčetić.

“Od tajnih pregovora sa MMF i masovnih otpuštanja, te smanjenja plata i penzija, zloupotreba bolesnih lica u KBC, namjere dovlačenja Roma iz Italije, Njemačke i Holandije, zloupotrebe EPCG, predizborne divlje gradnje na Kakarickoj gori, plaćanja više desetina hiljada eur DPS doktorima iz NKT.”
-Jasno je da je Medojević najveća prijetnja Đukanovićevom režimu već decenijama zbog svog angažmana i razotkrivanja veza mafije i vlasti, tvrdi Bajčetić.

Bajčetić ukazuje da je UDBA je iskoristila uspomenu od prije 5 godina sa FB profila Medojevića da objavi “bolesne i lažne konstrukcije”. PzP će tužiti pobjedu zbog objavljivanja lažnih vijesti, saopštio je portparol PzP.

“Koristim ovu priliku da istaknem da PzP ni predsjednik Medojević ne planiraju nikakvo šatorsko naselje. Ako UDBA i režim opet nešto planiraju da bi spriječili mirnu tranziciju vlasti, pozivamo ih da to ne čine. Neka prihvate volju građana koji posle 30 godina pljačke, diskriminacije, siromašenja i ponižavanja građana, žele promjene i slobodu”, zaključio je Bajčetić.

PzP će o ovom slučaju obavjestiti ambasade SAD, UK i EU.

izvor: fb – Demokratski front

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s