CG - POLITIKA CRNA GORA

“Crno na bijelo”: Žalimo žrtve genocida u Srebrenici, kao i žrtve svih zločina na prostoru bivše Jugoslavije, okrenuti smo pomirenju

– Vladavina prava je prvi postulat platforme “Crno na bijelo“, a naši stavovi su kristalno jasni po svim pitanjima, isto kao i podmetačine koje u zadnje vrijeme ANB sprovodi preko režimskih medija, plaćenih analitičara i satelitskih partija. Koalicija Crno na bijelo žali sve zrtve ratova na ovim prostorima i solidariše se sa tugom njihovih porodica, a posebno žrtve genocida u Srebrenici. Porazno što duhovi i politika devedesetih koja je dovela do ratova devedesedih i dalje žive u glavama onih koji svim silama koče promjene našeg društva, ukazali su u platformi Crno na bijelo.

U platformi “Crno na bijelo“ podsjećaju da to važi i za satelitske partije DPS-a “kojima bi najbolje bilo da pitaju svog šefa Mila Djukanovića šta je bilo u Srebrenici, s obzirom da je politički aktivno učestvovao u tome, umjesto što traže alibi za svoju trulu klijentelističku politiku“.
“Neka ga pitaju i za Dubrovnik, Bukovicu, deportacije i njegovo podaništvo Slobodanu Miloševiću početkom devedesetih. Koalicija Crno na bijelo je okrenuta budućnosti, pa svakog dana svojim ličnim primjerima živimo građansku i evropsku Crnu Goru“, ukazali su u platformi “Crno na bijelo“.
Iz koalicije Crno na bijelo podsjećaju da su učestali napadi na njih najbolji dokaz da se vlast vidno uplašila njihovog sada već izvjesno iznenadjujućeg rezultata i da je jasno “da će Crna Gora nakon 30. avgusta dobiti ekspertsku vladu u kojoj neće biti mjesta ni za nacionaliste ni za kriminalce“.

izvor: crnonabijelo.me

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s