PLJEVLJA PLJEVLJA - DRUŠTVO

Uhapšene 4 osobe zbog incidenta u Pljevljima

Iz Uprave policije je saopšteno da su u Pljevljima četiri osobe uhapšene zbog narušavanja javnog reda i mira. 

“U Pljevljima je ispred jednog ugostiteljskog objekta došlo do narušavanja javnog reda i mira zbog čega je policija preduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti”, kazali su iz Uprave policije. 

Kako su saopštili, u službene prostorije Centra bezbjednosti Pljevlja dovedeni su S.Š. (31), I.M. (30) i D.T. (27) iz Pljevalja, D.N. (47) iz Nikšića i P.M. (36) i N.Đ. (35) sa Cetinja koji su učestvovali u međusobnom fizičkom napadu i od kojih su neki zadobili povrede ovom prilikom.

Kako se dodaje, u uspostavljanju javnog reda i mira učestvovali su i pripadnici Protivterorističke jedinice, a slobode su lišeni N.Đ. i S.Š. zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru. 

“Osim toga pljevaljska policija je došla do saznanja da je M.R. (23) sinoć u kasnim časovima polomio staklo na prostorijama koje koristi jedna politička partija, dok je P.M. (19) uputio uvrjedljive riječi i psovke jednom licu iz Pljevalja i oni su zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru lišeni slobode i privedeni na dalju nadležnost sudiji za prekršaje”, navodi se u saopštenju. 

izvor: vijesti.me

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s